joi, 4 noiembrie 2010

Adaugare la Ploiesti Vs New Plymouth

In incercarea de a ramane cat mai obiectiv (desi prin natura umana nu putem fi) o sa adaug un lucru neplacut orasului de adoptie New Plymouth si anume accesul foarte facil la droguri de orice natura. Desi pentru unii acesta este un lucru bun, pentru mine reprezinta un punct rau.
Sper ca in curand partea politica sa intervina si sa adopte o legislatie mai putin permisiva.

Si un alt punct negativ este umezeala excesiva din casa, ce duce la aparitia mucegaiulul. Aceasta poate fi combatuta cu dezumidificatoare, dar per ansamblu este o parte negativa a oraselor din New Zealand. Asa ca cei ce sunt in drum sau au ajuns deja le urez sa se inarmeze cu rabdare.

4 comentarii:

  1. Salut Boxa!

    In primul rand La Multi Ani, si scuze pentru intarziere.
    Sa fiti fericiti si mai ales sanatosi, si haideti mai repede cu Boxa Jr, ce mai asteptati?
    Toate cele bune.

    Andrei Szellelki ( Sele )

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru urari.Dar tot nu ne grabim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!

    Te rog sa judeci singur cat de tare mi-a placut blogul tau daca iti spun ca m-am oprit din tot ce faceam si l-am "rasfoit d-a capo al fine" pe nerasuflate... Ai un stil care indeamna la lectura si sper sa nu te limitezi doar la post-uri pe blog...

    Noi ne tot socoteam de o expeditie in Vancouver desi sun fan LOTR (:-)) insa citind cam tot ce ne-a picat bun si rau in mana ne-am cam luat de ganduri cu sansele de reusita in CA.

    Intamplator sunt in bransa care ar putea sa-ti aduca un pic de soare si sa ieftineasca net-ul ( :-) ) si ma intreb ce sanse as avea sa imi gasesc de lucru in telecomul Kiwi sau ceva similar. Daca ai ceva info, nu mi-ar strica.

    Cumva si situatiile noastre familiale sunt diferite, eu fiind fericitul tata al unui baietel de 9 ani si al unei fetite de 2. Deci, din punctul asta de vedere sotia (care e tot profesoara daca am inteles bine) ar fi destul de ocupata ani buni de acum incolo... Ai idee daca statul aloca ceva fonduri si pt mamicile care stau cu copiii sau pt copii ? Cum e scoala (tot gratis ? :-) ) .

    succes in continuare si sper sa mai citesc post-uri pe blog...

    dan

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuze pentru intarzierea in a raspunde. Stiu ca se cauta specialisti in telecomunicatii si internet(fiind un domeniu care e in plina dezvoltare). Ca sanse e un pic mai complicat. Poti sa intrebi pe forumul emigrare.info, eu cu forumul asta am facut rost de informatii.Partea cu copiii pentru mine este la fel de necunoscuta, sunt siturile din stanga sub denumirea generica CE URMARESC.
    Imi pare rau ca nu pot sa te ajut foarte exact cu proboblemele punctual.

    Bafta,

    Ciprian

    RăspundețiȘtergere